Design peisagistic

Bine ați venit pe site-ul web, de la compania "IMPERIAL MAX" dedicată grădinăritului și amenajării teritoriului la Chișinău și Republica Moldova. Sarcina noastră principală este crearea frumuseții și a hormonilor. Compania "IMPERIAL MAX" activează pe piața serviciilor de design peisagistic și peisagistică. De regulă, venim când se termină construcția sau repararea. Lucrând în domeniul designului peisagistic și al grădinăritului, fiind responsabil față de client pentru serviciile oferite, folosim materialele cele mai recente. Toate serviciile noastre sunt acoperite de o garanție. Dar este mai bine să nu crezi captura, ci să vezi asta în practică.

Suntem întotdeauna fericiți să vă ajutăm!

Sisteme de udare
Sistemele automate de irigare pot fi numite "ploaie inteligentă" creată de mâinile unui om pe care nu îl putem controla.

 

Sisteme de drenaj

Drenajul a cărui aplicare va depinde de caracteristicile individuale ale locației dvs., astfel încât situl să rămână protejat de umiditatea excesivă.

Peluze

Peluza este o parcelă de teren cu o acoperire de iarbă creată artificial din iarbă special selectată, care este fundalul pentru plantare.

Lucrări de plantare

Copaci - un element indispensabil al grădinăritului, ceea ce face posibilă bucurarea de un peisaj pitoresc fabulos după realizarea lucrărilor de plantare.

Iazuri artificiale

Iazurile artificiale ocupă o nișă specială și își asumă întreaga atenție a fundalului pentru plante, o extindere vizuală a sitului datorită reflexiei plantelor și a cerului în apă.

Piese

Fără drumuri de țară este imposibil să vă imaginați un teren de țară, puteți crea o imagine armonioasă într-un singur stil, transformând câteva sute de metri pătrați într-un teritoriu unic și confortabil.

Loc de joacă

Un loc de joacă pentru copii este un teritoriu pe care există structuri care promovează dezvoltarea fizică și mentală, având în același timp un efect favorabil asupra adaptării copilului.

Arbore

Pavilioane - un loc de recreere, unde ar trebui să se încadreze în peisajul general și designul grădinii, în armonie cu copacii, arbuști, paturi de flori și iazuri.

Pardoseala profesionala

Pardoseala - va fi cea mai bună opțiune în zona de grădină, datorită durabilității, rezistenței, aspectului excelent și confortului.

Pereți de susținere

Zidul de reținere este o structură care împiedică prăbușirea solului să se prăbușească și să alunece în spatele acestuia.

Electricieni și iluminat

Odată cu utilizarea adecvată a iluminatului, curtea poate trăi o viață de noapte fabuloasă în lumină și umbre.

Sere

Secera este construirea unui teren protejat pentru cultivarea răsadurilor, legumelor, fructelor și culturilor ornamentale, precum și reproducerea și conservarea plantelor tropicale și subtropicale.

GEDC0068_1

Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti formularul

Apă automată de la profesioniști

Promoții și reduceri în 2018 pentru un sistem automat de irigare.

Reducere pentru un rulou de gazon

Reduceri pentru iarba gazonului si gazonului - Gazon natural.

Iazuri artificiale

Lacuri artificiale decorative și rezervoare de apă pentru grădină din plastic.

Material de plantare conifere și plante foioase

Reduceri unice pe plantele dvs. preferate.